GO! Campus Kalevoet - Nekkersgatlaan 17, 1180 Ukkel - Tel: 02 370 64 40 - info-secundair@campus-kalevoet.be

facebook


flickr


youtube


ouders


smartschool
Koninklijk Atheneum Ukkel Onze School Praktisch Aanbod Actualiteit Contact

Eerste hulp

Oud-Leelring

02-03-2018

Dat er talent uit onze school opduikt op hogescholen, universiteiten en op de arbeidsmarkt staat buiten kijf. Vele oud-KA-Ukkelaars scheren hoge toppen en daar mogen we trots op zijn.

Enkele wakkere koppen uit het lerarenkorps kwamen op het idee om slim gebruik te maken van dat talent: onze laatstejaars krijgen de kans om al hun vragen, onzekerheden en angst over wat er hen te wachten staat nà hun afstuderen op KA Ukkel, af te vuren op oud-leerlingen die toch al een flink deel van dat parcours hebben afgelegd.

Speeddating met de toekomst
Een tiental anciens uit verschillende branches zullen hen twee uur lang uitleg geven over de DO’s en de DON’Ts nadat je bent afgestudeerd in het middelbaar. Moet ik op kot? Wat is een syllabus? Hoeveel uur moet ik nu écht per dag blokken? Welke studierichting moet ik kiezen? Brengt een lief rust of blijf ik beter vrijgezel om me op mijn studies te concentreren? Deze en nog andere vragen mogen gesteld worden in een speeddate met mensen die gemiddeld 7 jaar geleden afstudeerden op onze school.